Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Donáth Anna hallgat apja zaklatási botrányáról

Nagy Gábor

2019.08.11. 10:48

A Momentum EP-képviselője nem válaszolt a kérdésekre.

Zavaros, összefüggéstelen magyarázkodásba kezdett Donáth Anna, amikor a TV2 Tények című hírműsora Sopronban, egy sajtótájékoztatón megkérdezte édesapja, a szocialista lelkész Donáth László szexuális zaklatási ügyéről. A Momentum európai parlamenti képviselője, aki korábban nagy lelkesedéssel beszélt a szexuális visszaélésekről (például arról, mennyire zavarja, ha idősebb politikusok a háta mögött összesúgnak), most hallgatásba menekült.

Sopronban vagyunk, a soproni jelöltekről beszélünk, és amúgy minden hírt a felől kérdezzék meg, akiket a hír érint. Ehhez a hírhez semmi köze a soproni jelölteknek

– mondta Donáth Anna, aki nem soproni képviselőjelöltként, hanem pártpolitikusként vett részt a sajtótájékoztatón. Az EP-képviselőt azért próbálta megkérdezni a Tények, mert a politikus korábban számtalanszor elítélte a napvilágra kerülő szexuális zaklatási ügyeket, illetve azért, mert mégiscsak az apja került a címlapokra. Ismert, a volt szocialista képviselő, evangélikus lelkész, Donáth László egy fővárosi, békásmegyeri szeretetotthonban zaklathatott több nőt. Az ügyben nyomoz a rendőrség.

A 888-nak korábban megszólalt az egyik áldozat, illetve szombaton Donáth László is reagált portálunknak. A volt szocialista képviselő úgy fogalmazott: Szívesen elbeszélget az áldozatokkal.

Ha ez fontos nekik, keressenek meg. De ez kizárólag a mi ügyünk. Nagyon szeretem és tiszteletem a sajtó munkatársait, előbb-utóbb szívesen válaszolok a kérdésekre, de ez most nem aktuális.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére