Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pusztuljon a férgese! Remélem, elfekvőbe vitték! – „szolidáris” baloldali szavazók kívántak „jobbulást” Kövér Lászlónak

Nagy Gábor

2019.09.27. 17:48

Kortünet baloldali szavazókról.

Kedden az Országgyűlés házelnöke, Kövér László rosszul lett a szlovák kormány repülőgépén, ami miatt a pilótáknak kényszerleszállást kellett végrehajtaniuk Lengyelország fővárosában, Varsóban. A parlament első emberét ezt követően kórházba vitték, a vizsgálatok után pedig hazaszállították Budapestre.

Baloldali politikusok, s szavazóik is előszeretettel szokták hangoztatni napjainkban a következőket:

  1. A közbeszéd állapotának leromlásáért kizárólag a jobboldal a felelős;
  2. Kormánypárti szavazóknál nagyobb fröcsögőket még nem látott a világ.

Azonban (sajnálatos mód) az ilyen, vagy ehhez hasonló esetek mutatják meg leginkább, hogy azt a bizonyos szálkát nem a jobboldal szemében, hanem épp ellenkezőleg: a baloldal bugyraiban kell keresni – ott, ahol a gyűlölködés évtizedes, évszázados múltra tekint vissza.

Szelektív, mégis kitűnő korleletre bukkanhat az érdeklődő, ha Facebookon bemerészkedik egy ellenzéki csoportba, ahol egy ártatlan hírposzt (mely épp Kövér László rosszullétéről szól) alatt feltárul az a fajta gyűlöletcunami, melyet csak a szurikáta-gyilkosok profiljai alatt láthatunk. Itt, a migráció kapcsán szolidaritásról papoló demokratákból hirtelen előbújik a kisördög:

Első felvonás
Kórházba szállították Kövér Lászlót Varsóban

– írta az ATV, mire Zsolt azzal indított: „Kár, hogy nem a patológiára”. István sem volt rest, ő a kórházi díjakon is spórolt volna: a házelnököt a temetőben látná legszívesebben. András pedig csak annyit fűzött hozzá: „Egyenesedjen ki az EKG-ja”.

Forrás: Facebook

Második felvonás

Julianna – ki közben megtalálta a GIF-eszközkezelőt is a Facebookon – közkeletű toposszal, vagyis a közpénzlogikával operált, szerinte ugyanis a kényszerleszállást is a mi pénzünkből fogják megtéríteni. László nem gondolkodhatott sokat, jókívánságát így fejezte ki: „Remélem, ott pusztul”.

Forrás: Facebook

Harmadik felvonás

Ferenc – egészen addig, amíg meg nem tudta, hogy a házelnök már hazatért – reménykedett. József pedig nem teketóriázott: egy kis kommunizmusból ránk ragadt antiklerikalizmus révén meg is született az „Isten nem ver bottal! Kérem a következőt” hozzászólása.

Forrás: Facebook

Negyedik felvonás

Lászlókból, Rozáliából és Zsoltból is előtört az igazi szolidaritás: „Remélem, koporsóban hagyja el a kórházat! Csak ki ne engedjék, esetleg hullazsákban! Remélem, elfekvőbe vitték, és tepsibe jön haza a patkány” Gizus erre „csak” annyit tudott rákontrázni, hogy „Remélem kisütve!”

Forrás: Facebook

Utolsó felvonás

Egyre lejjebb haladva a kommentszekcióban előkerülnek a nácizások is előkerülnek: „Végre valami jó hír a fideSS tájáról”.

Forrás: Facebook

Azt hiszem a hozzászólások magukért beszélnek. Nem kell őket kommentálni. Csupán annyit érdemes megjegyezni: Bangóné patkányozása, Márki-Zay akasztós megjegyzései megtették a hatásukat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére