Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: figyelõ

Varga Mihály: Saját utat kellett választanunk

„Amennyiben Magyarország a fősodortól külön utat jár, rendszerint támadják – különösen, ha ezt sikerrel teszi. Igaz ez a magyar gazdaságpolitikának a járvány okozta válságra adott válaszára is. A kritikák között vannak mindent eleve elutasító hangok, valamint más gazdaságfilozófiai felfogást képviselő megszólalások is” – állapította meg Varga Mihály pénzügyminiszter a Figyelő legfrissebb számában.

Újabb fronton ostromolja hazánkat Soros György

A spekuláns ezúttal a Budapest Folyamat keretében akar ránk erõszakolni egy bevándorlást ösztönzõ paktumot.

Szakértõ: teljes csõd volt a szombati tüntetés

A politológus szerint kudarcba fulladtak a szombati tiltakozások.

Szijjártó lett az év embere

A külügyminisztert választotta a 2018-as Év emberének a Figyelõ szerkesztõsége. Szijjártó Péter ellentmondást nem tûrõ kiállásának köszönhetõen jelentõsen nõtt Magyarország külpolitikai mozgástere, a magyar modell a világ számára is érthetõvé vált, ráadásul egyre többen csatlakoznak a magyar állásponthoz - közölte a portál.

Kudarcra van ítélve az ellenzéki elõválasztás

Deák Dániel politológus, a Figyelõ fõmunkatársa szerint kudarcba fog fulladni az ellenzéki elõválasztás, amelynek célja az lenne, hogy egyetlen ellenzéki fõpolgármester-jelölt induljon Tarlós István fõpolgármesterrel, a Fidesz-KDNP jelöltjével szemben.

Orbán Viktor alaposan helyretette a Zsidó Világkongresszus elnökét

"Magyarország kormánya a zéró tolerancia politikáját követi az antiszemitizmus kérdésében. Kormányom fellépése, döntései nem hagynak kétséget afelõl, hogy a magyar kormány a zsidó származású állampolgáraiért teljes felelõsséget érez, és gondoskodik biztonságukról. Ön és szervezete erre az egyértelmû magyar kormányzati politikára a jövõben is számíthat" - írta Orbán Viktor miniszterelnök a Zsidó Világkongresszus elnökének; a válaszlevelet Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófõnöke juttatta el az MTI-nek.

Orbán: meg kell honosítanunk a gyõztesek kultúráját

Új korszak kezdõdött Magyarország életében Orbán Viktor szavai szerint; a miniszterelnök a Figyelõ hetilap csütörtök esti Top200 gáláján kijelentette, a magyar állam nem semleges, hanem keresztény értékrendet képvisel.

Kockázatosnak ítélték a sorosista Political Capitalt

Szegedi Tudományegyetem központi jogi és gazdasági minõségbiztosítási rendszere kockázatosnak ítélte az egyetem Political Capital Kft.-vel kötött együttmûködési keretmegállapodását. Az egyetem fõigazgatója közölte, hogy a vizsgálatot követõen nem kívánják fenntartani a szerzõdést - írja a Figyelõ.

Vissza az oldal tetejére