Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Balodali fröcsögéstől volt hangos a parlament, erőszakkal buktatna kormányt Márki-Zay

888.hu

2021.04.26. 19:59

Orbán Viktor keményen helyretette az ellenzéki politikusokat a parlamentben, Varga-Damm Andrea a Facebookon beleállt Demeter Mártába, mindeközben pedig hazánkban is adót emelne Joe Biden.

Schmuck Erzsébet (LMP) kérdésében a nemzeti vagyonért aggódott, amit szerinte a kormánypárt tagjai „lenyúlják”. Valamint kisajátítanák az erdőket és a lófajtákat is.... Orbán Viktor válaszában elmondta, hogy a mezőhegyesi Ménesbirtokot az LMP szövetségesei privatizálták, míg a mostani kormány visszavásárolta. Ráadásul a Jövő Nemzedék Alapítvány földtulajdona nem fog átmenni magántulajdonba, mivel azt is az Önök szövetségesei privatizálták . Legközelebb, ha provokatívan ilyen kérdést tesz fel, akkor jobban készüljön fel és tájékozódjon – tette hozzá.

A WHO neves tudósokból álló bizottsága április 29-én véglegesítheti a jelentését arról, hogy ajánlják-e globálisan vészhelyzeti alkalmazásra a Sinopharm-vakcinát. A jelentés várhatóan kedvező lesz, ugyanis az Egészségügyi Világszervezet korábban azt közölte, hogy az oltás hatékony és biztonságos – írta meg a Magyar Nemzet.

A Századvég – folytatva a balliberális önkormányzati megszorításokról szóló sorozatát – utánajárt annak, hogy a baloldal milyen ígéreteket tett a 2019-es önkormányzati választások kampányában, és ehhez képest milyen politikát folytattak az elmúlt másfél évben azokon a településeken, amelyek vezetését átvették.

A magát miniszterelnökjelölt-jelöltnek kinevező Márki-Zay a pénteki hódmezővásárhelyi online véleményező ülésen szólásra jelentkezett, hogy megossza mindenkivel, miképpen gondolkodik a demokráciáról. Elég sajátosan... Úgy fogalmazott: „Én nem látok más lehetőséget, ezt a kormányt békésen vagy erőszakkal, de el kell zavarni, a történelem szemétdombjára fognak kerülni, és utána lesz egy tisztességes, becsületes ország végre Magyarországon” – fröcsögött a demokrácia és a jogállamiság farizeus messiása.

Megadóztatná a magyar vállalkozásokat is, 9-ről 21 százalékra növelné a társasági adót Magyarországon. Mint Izer Norbert elmondta, az elképzelés sérti az államok pénzügyi szuverenitását, és megpróbálja visszavetni az olyan országok fejlődését, amelyek komoly erőfeszítéseket tettek az alacsony adók bevezetéséért.

Nem volt átlátható és elszámoltatható a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) vagyongazdálkodása 2018-ban és 2019-ben, valamint 2020-ban a fenntartóváltás időpontjáig. Az ÁSZ közölte: az SZFE akkori vezetése nem biztosította a közfeladat ellátását szolgáló nemzeti vagyon megőrzését és védelmét; a nemzeti vagyon védelme érdekében indokolt volt a tulajdonosi joggyakorlás kereteinek megerősítése.

Bár Magyarország az EU középmezőnyébe sorolható a halálozási arányok tekintetében, a múlt héten több fake news sajtóorgánum címlapon hozta a hírt, miszerint Magyarország már világelső lenne az egy főre eső Covid-halálozásban. Kijelenthetjük, hogy kevés ember lát a különböző szempontok, sok esetben nem összehasonlítható adatok szerint született rangsorolások és megállapítások mögé, így az olyan pontatlan és irreleváns összehasonlításokból álló kimutatások is gyorsan tudnak terjedni, amelyek éppen a baloldali pánikkeltő kampányoknak kedveznek.

Az Orbán lányokat kevergető ex-MSZP-s, most éppen LMP-s Demeter Márta a gyurcsányista baloldal legújabb taktikája szerint álkérdéssel akarta hergelni a jónépet Facebook-bejegyzésében. Bár nem Varga-Damm Andrea volt az egyetlen, aki átlátott a szitán, de kétségtelenül az exjobbikos „sztárügyvéd” fogalmazta meg a legjobban, hogy mit is akart sugallni álkérdésével a provokációban egyszer már hatalmasat zakózó politikustársa.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére